Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 98,08 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 229,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Moje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
margot buchta,
remoska recepty,
recepty z remosky,
buchta v remosce,
buchta z remosky,
recepty do remosky,
buchta do remosky,
buchta s margot,
margot buchta v remosce,
buchty z remosky,
buchta s tycinky margot,
buchta margot,
buchty do remosky,
recepty pro remosku,
cokoladova poleva na margot buchtu,
margot buchta poleva,
buchta margot z v remosce,
margot buchta s ořechy,
recept na margot buchta,
margot buchta máslo
Suroviny:
čokoláda,
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tyčinka ledové kaštany,
tyčinka ledové kaštany,
máslo,
kokos
Komentáře (1)