Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 98,08 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 229,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Moje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 42 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 12 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 36 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 44 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 56 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 2 hodinami
Tématické fráze:
margot buchta,
remoska recepty,
recepty z remosky,
buchta v remosce,
buchta z remosky,
recepty do remosky,
buchta do remosky,
buchta s margot,
margot buchta v remosce,
buchty z remosky,
buchta s tycinky margot,
buchta margot,
buchty do remosky,
recepty pro remosku,
cokoladova poleva na margot buchtu,
margot buchta poleva,
buchta margot z v remosce,
margot buchta s ořechy,
recept na margot buchta,
margot buchta máslo
Suroviny:
čokoláda,
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tyčinka ledové kaštany,
tyčinka ledové kaštany,
máslo,
kokos
Komentáře (2)