Kakaový dort s broskvovou pěnou
Tmavý kakaový korpus s jemnou pěnou z broskví, tvarohu a šlehačky vytváří skvělou kombinaci chutí. Klíčem je před podáváním nechat vše pořádně vychladit, aby pěnová vrstva měla šanci pořádně zatuhnout. Poté můžeme do dortu zakrojit a vychutnávat.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 22 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 208 kJ / 2 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,68 g |
| Tuky | 73,69 g |
| Vláknina | 15,75 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 331,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaový dort s broskvovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jg8v
Moje poznámka
Kakaový dort s broskvovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jg8v
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 2 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 11 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 11 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 13 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 14 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 17 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 17 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 17 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 17 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 18 hodinami
Tématické fráze:
dort s broskvovou náplní,
kakaový dort s broskvemi,
broskvova napln do dortu,
korpusovy dort za st
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
olej,
kakao,
tuk,
mouka hrubá,
broskve,
cukr,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
želatina
Komentáře (5)