Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Kombinace jemné zeleniny a výrazné chuti medvědího česneku, vytváří dokonalý kontrast, který je ideální na čerstvém chlebu. Pomazánka je vhodná na svačiny, večeře nebo různé oslavy. Rychlá a snadná na přípravu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 610 kJ / 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,49 g |
| Tuky | 51,79 g |
| Vláknina | 17,42 g |
| Cholesterol | 116 mg |
| Sodík | 525 mg |
| Sůl | 1,27 g |
| Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Moje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 37 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 1 hodinou
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 1 hodinou
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 4 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 56 minutami
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Lada008 před 2 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
restovaná mrkev pomazanka,
restovaná pomazanla z celeru a mrkve,
celer petrzel pomazánka,
medvědí česnek pomazánka,
pomazánka z medvědího česneku,
pomazánka z restované kořenové zeleniny,
zeleninová pomazánka recept
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
majonéza
Komentáře (3)