Nevařená marmeláda z černého rybízu
Nevařená marmeláda je tradiční způsob přípravy. Slaďoučká, v puse se stane bonbónem, vylepší palačinky a bude i lékem při nachlazení. Zachovává si totiž díky studené přípravě vitamin C i další zdraví prospěšné enzymatické látky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 429 kJ / 5 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 400,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nevařená marmeláda z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZpW
Moje poznámka
Nevařená marmeláda z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZpW
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 3 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 9 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 14 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 15 hodinami
Tématické fráze:
džem z černého rybízu,
černý rybíz recepty,
černý rybízový recepty,
džem z černého rybízu za studena,
černý rybízový džem za studena,
zpracování černého rybízu,
marmeláda z černého bezu,
černý rybíz za studena,
černý rybíz džem,
černý rybíz zpracování,
černý rybízový džem,
jak zpracovat černý rybíz,
černý rybízový dzem recept,
černý bez recepty,
džem z černého rybízu recept,
zpracování rybízu,
šťáva z černého rybízu,
cerny rybiz,
černý rybíz recept,
cerny rybiz dzem za studena
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr krupice
Komentáře (24)
Jinak postup stejný. Možná méně cukru, podle sladkosti bobulí.
A trocha vodky, rumu... neuškodí!
Zapomněl jsem: NEDÁVAT pod víčka, ale povazovat pergamenem - pečící papír...
Dělám to XX let- borůvky, maliny.Černý rybíz a ostružiny - vynikající. V zimě žádná chřipka a pokud ano, jen lehčí průběh. Ostružiny a černý rybíz přidávám do čaje. L"epší medicína není.
pro jistotu dávám do mrazáku