Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 100 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Moje poznámka
Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/loKr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny se syrem,
těstoviny se sýrem recepty,
recepty parmesan smetana vegeterianske,
vegetarianske fleky
Suroviny:
těstoviny semolinové,
smetana ke šlehání,
sýr tvrdý,
bylinky,
bazalka čerstvá
Komentáře (8)
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".
Bazalka určitě ano.
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář