Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

23. 7. 2018 01:01

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 100 kJ / 980 kcal
Bílkoviny28,50 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,75 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept má rád každý, kdo ho ochutnal, určitě zabodujete.

Hodně štěstí při vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bohynovka bohynovka

29. 11. 2019 23:03

Tak za me by ten recept mel fungovat vicemene s jakymkoliv tucnejsim syrem, jen bych nechala syry pomalu rozpustit ve slehacce, smetana se lehce zredukuje, syry ji zahusti a az pak pridala testoviny a pripadne upravila konzistenci kapkou vody z testovin.

Domidany Domidany

29. 11. 2019 22:58

Eja57: No, prostě jsem chtěla zkusit (soutěžní) recept, měla jsem tu zbytky zmíněných sýrů, příště budu chytřejší, protože to opravdu nefungovalo, vlastně to bylo na vyhození, nu :-( Děkuji za radu, nj, jak říkává můj manžel, MB - slušně řečeno, mladá a nezkušená :-D

Eja57 Eja57

29. 11. 2019 21:11

Domidany: až teď jsem si všimla v diskusním příspěvku autorky " slijeme z těstovin vodu, přidáme smetanu a sýr a vaříme do zhoustnutí":-O....:-O
Určitě ne ani eidam ani mozzarella...vytvoření koule je skoro jisté....čedar, parmezán, gorgonzola určitě lepší volba. Já osobně zahřeji smetanu skoro k varu, přidám nastrouhaný sýr, na mini teplotě míchám do rozpuštění a přidám uvařené těstoviny. Promíchám, přiklopím a nechám chvíli "usadit".

Domidany Domidany

29. 11. 2019 18:26

Za mě ne :no: Nepovedlo se. Myslím, že by v receptu alespoň mělo být uvedeno, s jakými sýry to máte ozkoušené. A ne jen polotvrdý / tvrdý...Tučný eidam, mozzarela - nešlo to. Ze sýru se stala koule uprostřed hrnce, kterou ani čas nerozpustil...:-D Fotku přidávám, ale čím chlubit se nemám.

Frantiska Frantiska

12. 9. 2018 16:00

minutkyalahudky: no jsou to normalni testoviny se syrovou omackou :) ten nazev taky nechapu. Tuto upravu testovin mam nejradsi s cedarem.

minutkyalahudky

12. 9. 2018 13:56

Eja57: Bez pečení v troubě znamená to, že za 1. těstoviny se uvaří odstraní se z nich voda
za 2. všechny suroviny v hrnci smícháme dohromady a vaříme do zhoustnutí.
A děkuji za komentář :yes:

Eja57 Eja57

6. 9. 2018 17:25

To "bez pečení v troubě " jsem sice nějak nepochopila....ale jinak hezký a maximálně jednoduchý recept - a variabilní podle použitého sýra ( s gorgonzolou to bude jiné než s parmezánem), za mne :yes: za vyloučení taveňáku....
Bazalka určitě ano.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny se syrem těstoviny se sýrem recepty recepty parmesan smetana vegeterianske vegetarianske fleky

Suroviny: těstoviny semolinové, smetana ke šlehání, sýr tvrdý, bylinky, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Vegetariánské těstoviny se sýrem a smetanou bez pečení v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/loKr