Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,40 g |
| Tuky | 20,00 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Lískové oříšky nasekáme na kousky a vmícháme do rozmixované hmoty.
Jednu větší nebo dvě menší zapékací misky vystříkáme olejem a naplníme připravenou paštikou. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C a necháme péci asi 25 - 30 minut, až se navrchu utvoří kůrka.
Paštika je výborná vychlazená a odleželá do druhého dne.
Zveřejněno 23. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Moje poznámka
Paštika z uzeného tofu a krémových žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NALL
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 39 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
paštika z tofu recept,
paštika z tofu recepty,
recepty z uzeneho tofu,
paštika z tofu
Suroviny:
cibule,
česnek,
tofu uzené,
žampióny,
smetana,
ořechy lískové,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (4)