Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 108,24 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,14 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 178,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme olej a vsypeme nakrájenou cibuli. Počkáme, dokud cibule nezesklovatí - mezitím očistíme a nakrájíme papriky.
Krok 2: Papriky přidáme k cibuli. Když začnou měknout (pouští vodu), přidáme rajský protlak a necháme vše zredukovat asi na polovinu. Mícháme, aby se protlak nepálil!
Krok 3: Přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.
Krok 4: Vmícháme koření, na kolečka nakrájené feferonky, prolisujeme 4 stroužky česneku a nakonec osolíme. Promícháme, přidáme vodu tak, aby bylo vše potopené a vaříme, dokud není maso měkké (asi 3/4 hodiny). Průběžně doléváme vodu, občas promícháme.
Krok 5: Když je maso měkké, omáčku zahustíme jíškou z mouky a másla, přidáme poslední prolisovaný stroužek česneku a fazole (já je dala i s nálevem). Provaříme a podáváme.
Zveřejněno 26. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Moje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 17 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 54 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s červenými fazolemi,
vepřový fazolový guláš,
fazolový guláš,
vepřový guláš,
guláš s červenými fazolkami,
fazolový vepřový guláš,
vepřový guláš s červenou fazolí,
vepřovy gulaš s fazoli,
plec s červenými fazolemi,
vepřový guláš s červenou cibule,
vepřový guláš s fazolky,
recepty fazolovy guláš,
recepty s cervenymi fazolemi,
vepřové s červenými fazolemi,
domácí vepřový guláš s fazolemi,
kovbojský guláš s fazolemi, chléb,
gulas cervenymi s fazolkami,
vepřový fazolový guláš recept,
gulas s cervenyni fazolemi,
guláš s fazolkami cervenymi
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika,
feferonka,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek
Komentáře (3)
pokud je maso tučnější, určitě stačí mouka s vodou, ona ta cibule s paprikou už tu omáčku vlastně dost zahustí, ale tím, že se použijí fazole i s nálevem, se to zase naředí, takže je lepší to malinko zahustit, kdo nechce, ani nemusí