Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 108,24 g |
| Vláknina | 85,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,14 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 178,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme olej a vsypeme nakrájenou cibuli. Počkáme, dokud cibule nezesklovatí - mezitím očistíme a nakrájíme papriky.
Krok 2: Papriky přidáme k cibuli. Když začnou měknout (pouští vodu), přidáme rajský protlak a necháme vše zredukovat asi na polovinu. Mícháme, aby se protlak nepálil!
Krok 3: Přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.
Krok 4: Vmícháme koření, na kolečka nakrájené feferonky, prolisujeme 4 stroužky česneku a nakonec osolíme. Promícháme, přidáme vodu tak, aby bylo vše potopené a vaříme, dokud není maso měkké (asi 3/4 hodiny). Průběžně doléváme vodu, občas promícháme.
Krok 5: Když je maso měkké, omáčku zahustíme jíškou z mouky a másla, přidáme poslední prolisovaný stroužek česneku a fazole (já je dala i s nálevem). Provaříme a podáváme.
Zveřejněno 26. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Moje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 11 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice
magdalenka před 5 minutami
Okurkový salát
magdalenka před 8 minutami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 10 minutami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 15 minutami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 21 minutami
Fazolová polévka
Kajkajak před 23 minutami
Tataráček
magdalenka před 23 minutami
Beskydský bigos
magdalenka před 24 minutami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 24 minutami
Koprová omáčka
magdalenka před 25 minutami
Tématické fráze:
vepřové maso s červenými fazolemi,
vepřový fazolový guláš,
fazolový guláš,
vepřový guláš,
guláš s červenými fazolkami,
fazolový vepřový guláš,
vepřový guláš s červenou fazolí,
vepřovy gulaš s fazoli,
plec s červenými fazolemi,
vepřový guláš s červenou cibule,
vepřový guláš s fazolky,
recepty fazolovy guláš,
recepty s cervenymi fazolemi,
vepřové s červenými fazolemi,
domácí vepřový guláš s fazolemi,
kovbojský guláš s fazolemi, chléb,
gulas cervenymi s fazolkami,
vepřový fazolový guláš recept,
gulas s cervenyni fazolemi,
guláš s fazolkami cervenymi
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika,
feferonka,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek
Komentáře (5)
pokud je maso tučnější, určitě stačí mouka s vodou, ona ta cibule s paprikou už tu omáčku vlastně dost zahustí, ale tím, že se použijí fazole i s nálevem, se to zase naředí, takže je lepší to malinko zahustit, kdo nechce, ani nemusí