Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 398 kJ / 4 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,96 g |
Tuky | 69,79 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 764,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mouky zamícháme sůl a do osolené mouky rozdrobíme droždí, přidáme vejce, zakysanou smetanu, mléko a zaděláme těsto.
Krok 2: Zadělané těsto přikryjeme alobalem a dáme na 3 hodiny do lednice.
Krok 3: Vykynuté těsto vyjmeme z lednice a tvoříme placky, které dáváme na pánev, kde máme rozehřátý olej a smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na hotové potřeme kečup, tatarku nebo třený česnek, zkrátka kdo co chce.
Krok 5: Nakonec posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Moje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 7 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 10 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 11 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 11 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 13 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 14 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 15 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 15 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 17 hodinami
Tématické fráze:
langoše ii,
langoše ii
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
droždí,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.