Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 236 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,04 g |
Tuky | 57,11 g |
Vláknina | 16,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 35,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku nakrájíme na malé kostičky, česnek utřeme, tempeh rozdrolíme.
Krok 2: Na olivovém oleji osmahneme cibulku se špetkou soli, po chvíli přidáme tempeh, česnek a smažíme do křupava.
Krok 3: Necháme vychladnout.
Krok 4: V míse smícháme tsampu s vychladlou směsí, přidáme sójovou omáčku a dle potřeby vodu. Smícháme v nelepivou hmotu a tvarujeme koule.
Krok 5: Můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tempehové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3DrA
Moje poznámka
Tempehové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3DrA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tempechové koule
Suroviny:
voda,
cibule,
česnek,
tempeh uzený,
omáčka sojová,
olej olivový,
sůl,
petržel,
zelenina čerstvá
Komentáře (1)