Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 425 kJ / 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,91 g |
Tuky | 24,72 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 13,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Petržlen nastrúhame najemno.
Krok 2: Pridáme syr, chren, podľa chuti soľ, korenie a pažitku. Premiešame.
Krok 3: Ak treba zriediť, pridáme 1-2 lyžice bieleho jogurtu.
Zveřejněno 23. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pomazánka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QER0
Moje poznámka
Petrželová pomazánka s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QER0
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 4 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 5 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 6 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 8 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 10 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 10 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 11 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Tématické fráze:
pertželová pomazánka,
křen,
pomazánka z petržele,
celerovo petrželová pomazánka,
celerovopetrželová pomazánka,
recept na celerovo-petrželovou pomazánku
Suroviny:
sýr tavený,
petrželka kořenová,
křen,
pepř bílý,
sůl,
pažitka,
jogurt
Komentáře (1)