Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 392 kJ / 5 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,41 g |
Tuky | 262,12 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 528,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a dáme polovinu do vymazaného pekáče.
Krok 2: Tvaroh, mléko, vejce, cukr umícháme na jemnou kaši, přidáme rozinky a nalijeme na sypkou směs do připraveného pekáče. Mléko přidáváme po trošce, náplň nesmí být příliš řídká.
Krok 3: Navrch dáme druhou polovinu moučné směsi a povrch poklademe plátky másla. Skládáme je vedle sebe, aby po upečení vytvořily krásnou zlatavou barvu a krustičku.
Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut - dozlatova.
Pečeme na 180 stupňů cca 30 minut - dozlatova.
Zveřejněno 12. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGyR
Moje poznámka
Švédské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGyR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 41 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 45 minutami
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 3 hodinami
Tématické fráze:
jablkový koláč,
svedske tvarohove řezy,
top recepty rezy,
švédské menu,
švédská koláč,
švédská s tvarohem,
švédské moučníky,
švédské cukroví recepty,
tvarohové švédské rezy,
svedsky řez,
svédský tvarohové řezy,
rezy od tchyne sk,
svedsky kolac,
svédské řezy s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
tuk,
tvaroh ve vaničce,
mléko,
vejce,
cukr vanilkový,
rozinky,
máslo
Komentáře (7)
Možná pro přehlednost by bylo lépe "250 g másla (pokojové teploty)" přesunout v surovinách až na samý konec
V tom případě smáznout "(pokojové teploty)" - na plátky se krájí lépe studené máslo