Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 092 kJ / 2 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,01 g |
| Tuky | 42,45 g |
| Vláknina | 41,65 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 9,75 g |
| Sůl | 24,21 g |
| Sacharidy | 502,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Moje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Nejnovější recepty
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka s knedlíčky
Mafia před 40 minutami
Rychlé farmářské špecle
Jan Piňos před 51 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
[email protected] před 2 hodinami
Medové perníčky
Mircca před 3 hodinami
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Panova před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Afrika řezy
Panova před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivní kvásek,
výroba kvásku na domácí chleba,
kvasek z piva,
výroba žitného chleba,
domácí chléb z kvásku,
žitný chléb,
výroba domácího chleba,
výroba chléba,
kvaskovy chléb z domácí pekárny,
domácí chléb z žitného kvásku,
domácí chleba z kvásku,
domácí kvásek z žitného chleba,
pšeničný kvásek,
jak udělat kvásek z piva,
domácí chléb pečený v troubě,
kvásek na chleba,
recept na domácí kvásek na chleba,
domácí pivní chléb,
recept na domácí chléb z kvásku,
kvasek z psenicne mouky
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
pivo světlé,
droždí sušené,
vejce,
olej,
kvásek,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (8)
pivní kvásek:
240g chlebové žitné mouky
380 ml piva
3 lžičky sušeného droždí
vše dobře promíchat a nechat přes noc kvasit.
Já někdy nechávám jenom hodinu.
Ale v podstatě vše, co se peče v pekárně, se dá upéct i v troubě.