Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme česnek, trochu osmažíme, dáme do misky. Pak 1 panák rybí omáčky, 3 panáky vody, půl panáku octa, lžíce cukru a nakrájené chilli, zamícháme.
Krok 2: Hovězí maso namrazíme, abychom mohli nakrájet na plátky (viz obrázek) a velice zprudka osmažíme, můžeme přidat trošku škrobu na sosík.
Krok 3: Nudle uvaříme, zeleninu nakrájíme - každou z těchto věcí můžeme dochutit špetkou soli, pepře a vodou s octem a cukrem. Podáváme viz obrázek a tzv. omáčka se lije na celou tuto porci před podáváním
Zveřejněno 20. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína variace na bún chả
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LyLD
Moje poznámka
Čína variace na bún chả
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LyLD
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 51 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 3 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
bun cha recept,
recept omáčka bún cha,
bun cha jídlo cina,
sosik z rybi omacky,
vietnamské recepty top recepty
Suroviny:
maso hovězí,
nudle,
zelí,
omáčka rybí,
chilli,
ocet,
cukr,
cibule,
česnek
Komentáře (4)