Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 725 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 6,40 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme párátkem.
Krok 2: Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Maso vyjmeme, do vypeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme vodu nebo vývar.
Krok 3: Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Jako příloha stačí zeleninový salát pro větší jedlíky bramborová kaše.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Moje poznámka
Roštěnky s tajemstvím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L5j
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
babičino recepty,
výborné roštěnky,
výborná roštěnka,
roštěnka,
babiččina roštěná,
rošťenky,
babiččiny recepty roštěná,
babičina roštěná,
nakladane roštenky,
oregano recepty hovězi maso,
kuchine,
babiččiny roštěnky,
recept na výbornou roštěnku,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
tajemství mojej kuchyne.sk makový dort,
wwwtajemství mé kuchyně.sk,
babiččiny recepty rostenky,
vyborny rostenky,
roštěnky na hořčici,
nakladana rostenka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
vegeta,
sýr hermelín,
olej,
kečup pikantní,
hořčice pikantní,
smetana sladká
Komentáře (3)
to ...tak velmi nasvietene, ze to nie je ani poznat, co je oprete o ten zavitok...tak to je platok syra.