Perníčky hned měkké 2
Sladká vůně skořice, medu a máslového těsta provoní domov ještě dávno před začátkem adventu. Tyhle perníčky jsou velmi snadné na přípravu a měkké hned po upečení. Stačí je dozdobit bílkovou polevou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 26 315 kJ / 6 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,99 g |
Tuky | 258,20 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 794 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 858,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opravdu jsou jedlé hned po upečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2017 12:51
kucersa: promažtemje povidly nebo marmeládou a uvidite jak zmeknou rychle,dělám to tak už několik let
15. 12. 2014 19:15
Helena: Heli, medové těsto se vždycky zpracovává hůř než třeba linecké. Na netu je nepřeberné množství perníčků, ale jak si vybrat ty pravé, že?
15. 12. 2014 19:10
Zuzka: Zuzi, záleží i na velikosti vajíček, ty můžou těsto dost naředit Doufám, že ti to dopadne dobře. Já už jsem perníčky nepekla několik let, jenom běžné cukroví.
15. 12. 2014 16:08
Tak jsem si udělala těsto, tak taky doufám že perníčky budou hned měkké. Těsto bylo dost řídké ale nějak jsem ho zpracovala. Doufám že až ztuhne tak se s ním bude pracovat lépe.
29. 11. 2014 18:09
jak dlouho zpracováváte těsto??? Mně přijde, že to je nekonečně dlouhá doba a dřina....nechce se to spojit...nechybí tam mléko? Nebo kde by mohla být chyba???
13. 12. 2012 18:23
zuzanicce:
Perníčky pečeme na 200 ° C asi 5-8 minut,záleží na velikosti jednotlivých tvarů. Pokud perníčky pečeme příliš dlouho, jsou pak tvrdé
Perníčky pečeme na 200 ° C asi 5-8 minut,záleží na velikosti jednotlivých tvarů. Pokud perníčky pečeme příliš dlouho, jsou pak tvrdé
13. 12. 2012 17:16
Dana:jé tak alespon nejsem sama. Mě taky nikdy nezměknou. Už jsem vyzkoušela spousty receptů, a nic. Snad se někdy dočkám, a jednou mi perníčky změknou
10. 12. 2012 12:45
receptů je dosti na měkké perníčky,ale já je mám tvrdšínevím,čím to je...
7. 12. 2012 13:26
Anuž:máslo je lepší, ale Hera může být, nebo na půl
7. 12. 2012 10:48
Mam dotaz je třeba tam dávat máslo nebo to muže být nahrazeno herou? díkes
26. 11. 2012 18:29
Martina: už dlouho nepeču cukroví vůbec, ale jak si vzpomínám, tak jsem pekla na 180 st. dozlatova.
26. 11. 2012 15:19
Jak dlouho se pečou a na kolik stupnů?Mám elektrickou troubu díky
20. 11. 2011 16:48
kucersa:opravdu nevím, čím by to mohlo být. Dělala jsem je vždy na poslední chvíli a jedly se hned. Zkuste je dát do krabice s kouskem jablka, krabici do igelitového sáčku a na balkón
20. 11. 2011 14:24
Dobrý den pekla jsem přesně podle vašeho receptu a po upečení byli tak cca 1 minutu měkké a pak ztvrdli jak beton dala jsem je do chladu a ted se modlím aby změkli nevím čím to je poradte mi děkujia dělala jsem vše podle vás
9. 12. 2010 17:16
Děkuji za hodnocení, na těch centimetrech ani tak nezáleží, každý si udělá tak hrubé perníčky, jak chce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 6 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Čím potírat perníčky, aby se krásně leskly? Máme pro vás 4 tipy
Další recepty
Tématické fráze: pernicky jak dlouho se pečou perníčky na kolik stupnu se pecou pernicky na kolik se pečou perníčky jak dlouho pečeme perníčky perníčky bez uležení perníčky hned měkké na kolik stupňů péct perníčky tvrdé perníčky na kolik stupnů pečeme perníčky perníčky recepty na kolik péct perníčky na kolik pečeme perníčky recepty na pernicky na kolik stupňu se pečou perníky na kolik se pecou perniky těsto na perníčky hned měkké na kolik stupňů se pečou perníčky? perníčky tvrdé perníčky na kolik stupňů
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, prášek do perníku, skořice, vejce, med tekutý, vejce, zdobení
Perníčky hned měkké 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZOo
21 názorů