Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 105,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby očistíme, nožičky hub odkrojíme, aby vznikla mistička. Vnitřek houby vytřeme olivovým olejem. Připravené uvařené těstoviny do polévky orestujeme na oleji s pokrájenou jarní cibulkou, pokrájenými nožičkami hub a pokrájenou slaninou.
Krok 2: Promícháme s pažitkou. Kloboučky naplníme připravenou směsí a vmícháme „Passata dolce di Cipolla“, což je výborná italská zkaramelizovaná cibulová omáčka. Houby takto upravené vložíme do zapékací misky, kterou vytřeme olejem a pečeme cca 10-12 minut.
Krok 3: Ke konci pečení položíme na každý houbový klobouček proužky ementálu. Pečeme, dokud se sýr neroztaví. Podáváme s rajčátky a salátem.
Zveřejněno 14. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
Moje poznámka
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 51 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
žampiony portobello,
plněné žampiony portobello,
plněné portobello,
plněné velké žampiony
Suroviny:
portobello,
těstoviny polévkové,
slanina,
pepř,
pažitka,
olej olivový,
sýr tvrdý
Komentáře (1)