

Bůček s cibulí
Suroviny
- upečený vepřový bůček
- cibule
- ocet
Postup přípravy receptu
Když maso vystydne a sádlo je ztuhlé, nakrájíme bůček na plátky. Na talířek dáme plátky masa, pokrájenou cibuli a polijeme octem. Kdo chce, může ocet malinko zředit vodou. Nejlepší příloha je chléb namazaný vypečeným sádlem.
Poznámka od kuchařky
Takhle upravený bůček vás překvapí výbornou chutí.Je to lepší než tlačenka.Já jsem měla moc libový,lepší je to když je prorostlý.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bůček s cibulí
-
Jaruš, to by mne ani ve snu nenapadlo, že se bůček dá jíst, jako tlačenka
Mo a v mražáku určitě nějaký najdu a příležitost se taky najde, pořád samá oslava
. Dobrý nápad!!!