Grilovaný pstruh v alobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 135 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,08 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Moje poznámka
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 4 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Vershyna před 5 minutami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 27 minutami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 1 hodinou
Vosí hnízda
mares-mikulas před 1 hodinou
Vánoční punč
Sarinkad před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 2 hodinami
Domácí langoše
zjedolbanan před 2 hodinami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 2 hodinami
Tématické fráze:
pstruh v alobalu,
grilovaný pstruh v alobalu,
pstruh na grilu v alobalu,
grilovaný pstruh,
jak sa péče pstruh,
pstruh grilovaný,
pstruh škrábat šupiny,
skrabat pstruha?,
škrabat pstruha,
šupiny pstruha,
škrábat šupiny u pstruha?,
pstruh škrábat šupiny ?,
ma pstruh supiny?,
pstruh recept v alobalu,
pstruzi v alobalu,
supiny u pstruha,
pstruh alobal recept,
recepty na grilované pstruhy,
pstruh se škrabe,
škrábe se pstruh?
Suroviny:
pstruh,
máslo,
česnek,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
koření na ryby,
slanina anglická,
alobal
Komentáře (14)
Proto taky nekomentuji, proč na tak skvělou rybu jako je pstruh kromě citronu a česneku( a anglické slaniny) dávat koření na ryby....
Vezměme to od Adama
Nejen ortodoxní židé již tisíciletí mohou podle košer stravy konzumovat toliko ryby, které mají ŠUPINY, ploutve a jež se rozmnožují jikrami...
No a protože existuje hafo receptů se pstruhem na židovský způsob, pak podle výše uvedeného je pstruh se ffší pravděpodobností ryba mající šupiny, že
A řadí se mezi lososovité...
Ale nicméně i tak pstruhy ( není jen jeden) neškrábu a nikdy mne to ani nenapadlo, křupavá kůže a jemné maso uvnitř...