Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaský cibulový koláč, kynutý v chladu

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby kynutí

70 min (60 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

10. 8. 2019 10:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 327 kJ / 2 229 kcal
Bílkoviny39,52 g
Tuky151,50 g
Vláknina18,04 g
Cholesterol 173 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,19 g
Sacharidy171,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

23. 3. 2020 12:18

taddy1: :-) Nedivím sa, že ti to doma zmizne bleskove, je to ozaj :yes::yes::yes:

taddy1 taddy1

23. 3. 2020 11:01

tejaja: Děkuji za přidání fotek, jsou pěkné a názorně ukazují postup. Já jsem zatím ten koláč vyfotit většinou zapomněla a nebo nestihla. Už jak se dopéká, mám frontu domácích jedlíků za zády a koláč ještě horký zmizí během chviličky. Ovšem jako normální ženu mě to, pochopitelně, těší <3

tejaja tejaja

22. 3. 2020 17:50

Až teraz došlo na tento koláč. Cibuľu mám rada, tak som si pochutnala. Cesto pekne vykyslo a dobre sa s ním pracovalo. Dávam do obľúbených, koláč je výborný. :yes:;-)

tejaja tejaja

11. 10. 2019 08:21

taddy1: Ďakujem, určite vyskúšam. ;-)

taddy1 taddy1

10. 10. 2019 21:07

tejaja: Těsto má být silné cca 1/2 cm - jako na pizzu. Na tvaru v podstatě nezáleží, já osobně dělám na plechu obdélníkový, ale určitě kulatý bude hezký a lépe se bude porcovat na pravidelné trojúhelníčky.

tejaja tejaja

29. 9. 2019 17:53

Mám rada slané koláče a tento recept sa mi pozdáva. Dávate cesto na okrúhly alebo klasický obĺžnikový plech? Neviem, aké má byť cesto vysoké.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: alsasky cibulovy kolac alsaský cibulový koláč z kynutého těsta cibulové koláčky kynuté

Suroviny: voda, mléko, olej olivový, droždí, cukr, sůl, mouka hladká, smetana zakysaná, slanina anglická, cibule, česnek, pepř

TopRecepty.cz

Alsaský cibulový koláč, kynutý v chladu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w1OJ