Suroviny
Porce: 4-6 (podle hladu)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 705 kJ / 3 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
Tuky | 101,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 244,00 g |
Postup přípravy
brambory nakrájíme, třeba na čtvrtky, a posolíme. Krok 2: V pekáči rozehřejeme sádlo, nasypeme brambory, na ně položíme bůček kůži dolů, mírně podlijeme vodou (vývarem), a dáme přikrytý pekáč do rozehřáté trouby na 200°C a pečeme asi 1 hodinku. Krok 3: Koukneme se do pekáče, v případě potřeby podlijeme a bůček otočíme kůží nahoru a dopékáme při teplotě 220 °C už bez přikrytí, až je kůrčička dozlatova upečená.
Zveřejněno 7. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZLx2
Moje poznámka
Bůček na bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZLx2
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
bucek,
bucek recepty,
recepty z brambor,
bůček recept,
recept bůček,
top recepty bůček recept,
kůže z z bůčku,
bucek s bramborami,
kolumbijske drogove kartely filmy
Suroviny:
kost,
brambory,
sůl,
kmín celý,
pepř,
sádlo,
voda
Komentáře (5)
Bramborám se udělá při pečení na povrchu taková jemná "krusta" a ani 90 minut jim nevadí - chce to aspoň tu hodinku s nimi nic nedělat, nepromíchávat, prostě nechat je být...stejně dělám i kuře...