Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety plněné trhaným vepřovým masem s domácí kouřovou barbecue omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Domidany Domidany

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 670 kJ /
2 789 kcal
Bílkoviny164,50 g
Tuky129,63 g
Vláknina21,14 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 13,38 g
Sůl33,38 g
Sacharidy232,92 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici vcelku zprudka osmažíme v pánvi na dvou lžících oleje zcela dozlatova ze všech stran. Maso přendáme do pekáčku a celé potřeme směsí koření. Podlijeme cca 250 ml vody a dáme péct na 150 stupňů na 4 hodiny (V polovině pečení ještě podlijeme zhruba stejným množstvím vody.). Krok 2: Barbecue omáčka: Na oleji osmahneme cibuli a česnek do změknutí, poté přidáme všechny zbývající ingredience, přivedeme k varu, ztlumíme a vaříme do zhoustnutí, trvá to zhruba 20 minut (Pokud chcete omáčku zcela hladkou, je možno ji rozmixovat.). Poté přelijte do sklenice a uzavřete. Omáčky je jedna větší sklenice, pokud ji chcete pouze na bagety, udělejte ji zhruba z čtvrtiny ingrediencí. Vydrží v lednici zhruba 14 dní. Krok 3: Když máme maso upečené, z pekáčku slijeme výpek a maso dvěmi vidličkami roztrháme. Jde to krásně. Trhané maso přelijeme výpekem, promícháme a naplníme jím bagety. Přidáme plátky kyselých okurek a kouřovou barbecue omáčku.

Zveřejněno 23. 11. 2019

Poznámka autorky Domidany

Po nakrájení baget na menší kousky může sloužit jako netradiční párty občerstvení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety plněné trhaným vepřovým masem s domácí kouřovou barbecue omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4GK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagety plněné trhaným vepřovým masem s domácí kouřovou barbecue omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E4GK

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Eja57: Jee, opravdu moc děkuji:-K

Ale - vítej na TOPkách:-K...tohle i to podmáslové kuře :yes: šup, další recepty:yes:

Lenunka: Moc děkuji :-K

Eja57: No dobře, jsou to tedy spíš opravdové chlapské porce, vyšlo to na dvě plné velké bagety :-D Moc děkuji za reakci.

tak tohle já můžu, krása a i pěkný fotopostup :-):yes:

No nene:-O třičvrtě kila flákoty na dvě porce...jo, v syrovém stavu, ale i tak:-D ale bude to tak dobrý, že bych asi tu svoji porci sež..dla...:yes:

Tématické fráze:
plněné bagety z vepřového masa, omáčka k trhanému masu, trhane veprove vbagete, plněná bageta recept, omáčka k trhanému masu, trhana krkovoce v bagete, plněná bageta masem recept, trhanévepřové maso v bageta, s trhaným masem, bageta s vepřového masa, bageta plněná recept, trhanému maso s omáčkou, domácí bagety videorecept, trhané maso videorecept, recepty s trhaným masem, veprove v barbecue omacce, omáčka k vepřovému trhanému omáčka k masu, omáčky do baget, recept s trhaným masem, bageta z vepřového masa

Suroviny:
bageta, krkovice vepřová, olej olivový, voda, paprika sušená sladká, semínka hořčičná, pepř mletý, česnek sušený, sůl, koření, olej olivový, cibule, česnek, ocet jablečný, cukr třtinový, semínka hořčičná, paprika sušená uzená, chilli, sůl, omáčka worcesterová, chilli paprika čerstvá, protlak rajčatový, passata rajčatová

Přidat fotografie receptu