Tvarohové Raffaello z mála surovin
Hledáte opravdu rychlé a jednoduché cukroví? Vyzkoušejte kuličky plné tvarohu s mandlí uprostřed a zasněžené bílým kokosem. Toto domácí Raffaello je neskutečně dobré a vytvoří tu pravou vánoční atmosféru.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 106 kJ / 2 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 181,50 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 196,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tvaroh prohněteme s kokosem a přidáme cukr.
Krok 2: Hmotou obalíme oloupané mandle a vytvarujeme kuličky, které obalíme v kokosu.
Krok 3: Necháme v chladu ztuhnout.
Zveřejněno 15. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové Raffaello z mála surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzDD
Moje poznámka
Tvarohové Raffaello z mála surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzDD
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno 8. 9. 2025 21:08:22
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Zbajdn před 24 minutami
Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru
brtna před 1 hodinou
Sterilované brusinky (rybíz, rakytník)
brtna před 1 hodinou
Mléčný řez
Tajemnost před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
DenaDena před 2 hodinami
Hrušková povidla
Helmutt před 2 hodinami
TRIO-buřt-brambor guláš
Conta před 2 hodinami
Hruškový kompot
sakal13 před 3 hodinami
Cuketový perník
radbastim před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
renatalonginova před 3 hodinami
Suroviny:
tvaroh měkký,
kokos strouhaný,
cukr moučkový,
mandle,
kokos
Komentáře (4)