Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 894 kJ / 1 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,38 g |
| Tuky | 112,41 g |
| Vláknina | 37,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 58,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na suchej panvici opražíme lieskovce a necháme prechladnúť. Potom nahrubo nasekáme.
Krok 2: Na troške oleja orestujeme nahrubo nakrájanú cibuľu, pridáme fazuľky a podlejeme 2 lyžicami vody. Dusíme asi 10 minút. Necháme vychladnúť.
Krok 3: Fazuľky premiešame s lieskovcami, octom a olivovým olejom, osolíme.
Krok 4: Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájané paradajky.
Krok 5: Na tanier dáme polníček a naň navrstvíme fazuľku. Hneď podávame.
Zveřejněno 22. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salát s lískovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y48
Moje poznámka
Fazolkový salát s lískovými oříšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Y48
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 20 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 20 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 20 minutami
Mrkvový salát
poirotka před 21 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 21 minutami
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 1 hodinou
Domácí veka
KucharkaRenata před 1 hodinou
Patero slaných závinů
ladiksubrt před 1 hodinou
Kanadské kuře
pesinova.k před 2 hodinami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 3 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
ořechy lískové,
polníček,
rajče,
olej olivový,
ocet balsamiko,
olej,
sůl
Komentáře (1)