Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Po vydatných lahůdkách, pod kterými se bude prohýbat vánoční tabule je dobré našemu zažívání odlehčit. Skvělou volbou je lehce sladký salát z čerstvé brokolice, jablek a cibule, doplněný sušenými plody a semínky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 30,43 g |
Vláknina | 40,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Salát můžeme podávat ihned nebo jako přílohu k masu, výborně se hodí k sýrům.
Zveřejněno 25. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Moje poznámka
Brokolicový salát s jablky a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4AG
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 2 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 21 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 1 hodinou
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 1 hodinou
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 1 hodinou
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 5 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolicovy salat s jablky,
salát z brokolice a jablky
Suroviny:
brokolice,
jablko,
cibule červená,
brusinky sušené,
rozinky,
semínka slunečnicová,
olej olivový,
ocet,
sirup,
česnek granulovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Dovolím si přidat malou radu, aby rozinky, brusinky aj. sušené plody se vždy před použitím propláchly v horké a poté studené vodě. Většina z nic je totiž sířených.