Postup přípravy
Krok 1: Očistené zemiaky narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody spolu s bobkovým listom a celým korením.
Krok 2: Keď sú zemiaky uvarené, zalejeme ich zátrepkou z mlieka a múky a necháme prevrieť.
Krok 3: Hotovú polievku ochutíme nakoniec cukrom a octom.
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová sladko-kyselá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrZY
Moje poznámka
Bramborová sladko-kyselá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrZY
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
kyselá polévka,
kyselá bramborová polévka,
bramborová polévka na kyselo,
bramborová kyselá polévka,
polévka kyselice,
bramborová polévka,
bílá kysela polevka,
kyselá bramboračka,
kysele polevky,
bramborová polévka kyselá,
sladko kyselé zelí recept,
bramboračka na kyselo,
polévka bramborová kyselá,
kysele jidlo,
kyselá polívka,
recept na kyselou polévku,
kyselá polévka recept,
kysela,
kyselá bramborová polévka recept,
polévka kyselá
Suroviny:
brambory,
mléko,
mouka,
pepř černý,
bobkový list,
voda,
cukr,
ocet,
sůl
Komentáře (8)