Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní zelný salát

Z hlávky raného zelí můžeme připravit skvělý salát, který lze podávat jen tak nebo jako přílohu. Stačí zelí nakrájet a promíchat s cukrem, olejem a citronovou šťávou. Pro větší pestrost můžeme přidat i další zeleninu.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

3. 5. 2020 17:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie829 kJ / 198 kcal
Bílkoviny3,03 g
Tuky11,84 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát z raného zelí salát z raného zelí hospodský zelný salát z ranného zelí

Suroviny: zelí, sůl, cukr krupice, šťáva citronová, olej, kůra citronová, paprika čerstvá červená, rajče, okurka salátová, ředkvičky

TopRecepty.cz

Jarní zelný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwOW