Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 575 kJ / 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,64 g |
| Tuky | 53,70 g |
| Vláknina | 5,98 g |
| Cholesterol | 571 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 11,62 g |
Postup přípravy
Maso obalíme ve vejcích a pak ve strouhankové směsi. Krok 3: Na směsi sádla a másla pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 19. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aromatická krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3wA
Moje poznámka
Aromatická krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3wA
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 21 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 7 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 7 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 9 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 9 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 10 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 10 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř čtyř barev,
vejce,
cibule,
strouhanka,
mouka hladká,
tymián,
rozmarýn,
koření oregáno,
koření kari,
saturejka,
sádlo,
máslo
Komentáře (1)