Suroviny
Porce: 4 až 6 podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,50 g |
Tuky | 85,51 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce osmahneme cibuli, když začne zlátnout přihodíme klobásu a necháme chvilku odležet.
Krok 2: Oloupeme cuketu, vydlabeme z ní semínka, poté nastrouháme a vymačkáme vodu. Přihodíme osmahnutou cibuli a klobásu.
Krok 3: Přidáme sůl, pepř, majoránku, lehce provensálského koření, česnek a nastrouhaný sýr.
Krok 4: Podle hustoty přidáváme strouhanku. Těsto by nemělo být úplně řídké, ale také ne takové, aby v něm stála vařečka.
Krok 5: Hotovou směs vylijeme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů.
Krok 6: Pečeme cca 45 minut a když začne nádivka zlátnout, vyndáme ji z trouby.
Zveřejněno 14. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Moje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 11 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 14 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 20 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 56 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 58 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Suroviny:
cuketa,
vejce,
sýr gouda,
cibule,
klobása,
česnek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření provensálské
Komentáře (2)