Suroviny
Porce: 4 až 6 podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,50 g |
| Tuky | 85,51 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce osmahneme cibuli, když začne zlátnout přihodíme klobásu a necháme chvilku odležet.
Krok 2: Oloupeme cuketu, vydlabeme z ní semínka, poté nastrouháme a vymačkáme vodu. Přihodíme osmahnutou cibuli a klobásu.
Krok 3: Přidáme sůl, pepř, majoránku, lehce provensálského koření, česnek a nastrouhaný sýr.
Krok 4: Podle hustoty přidáváme strouhanku. Těsto by nemělo být úplně řídké, ale také ne takové, aby v něm stála vařečka.
Krok 5: Hotovou směs vylijeme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů.
Krok 6: Pečeme cca 45 minut a když začne nádivka zlátnout, vyndáme ji z trouby.
Zveřejněno 14. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Moje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 1 hodinou
Sachr cukroví
adela. před 1 hodinou
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 2 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 3 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 3 hodinami
Suroviny:
cuketa,
vejce,
sýr gouda,
cibule,
klobása,
česnek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření provensálské
Komentáře (3)