Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 781 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,08 g |
| Tuky | 40,21 g |
| Vláknina | 16,08 g |
| Cholesterol | 828 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 37,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekvicu nastrúhame na tenké plátky ako uhorky. Paradajky nakrájame na kolieska, rovnako cibuľu.
Krok 2: Na panvici roztopíme maslo a dáme naň cibuľu, na ňu rozložíme tekvicu a nakoniec plátky paradajok. Osolíme, okoreníme. Zakryjeme a na slabom plameni dusíme 10 minút.
Krok 3: Vajcia rozšľaháme a zalejeme zeleninu. Pomaly necháme vajcia stuhnúť.
Krok 4: Podávame so šalátom z čerstvej zeleniny.
Zveřejněno 19. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta z tykve a rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAP6
Moje poznámka
Omeleta z tykve a rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAP6
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 28 minutami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 49 minutami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 50 minutami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 1 hodinou
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 2 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 2 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 3 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 3 hodinami
Suroviny:
tykev,
cibule,
rajče,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (1)