Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 759 kJ /
898 kcal
Bílkoviny50,43 g
Tuky26,69 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 786 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy103,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiačky umyjeme a so šupkou nakrájame na polovice. Krok 2: Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel. Krok 3: Zeleninu dáme do vymasteného pekáčika. Krok 4: Posypeme na kolieska nakrájaným pórom aj so zelenou časťou. Jemne osolíme. Krok 5: Podlejeme ½ dl vody a zakryté dusíme v rúre na 180°C asi 20 minút. Krok 6: Rozšľaháme vajcia, mlieko, jogurt a kari pastu a zalejeme zeleninu. Krok 7: Pečieme odkryté, kým vajcia nestuhnú. Krok 8: Podávame so zeleninovým šalátom alebo čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 2. 10. 2020

Poznámka autorky tejaja

Využívam na takéto jedlá maličké zemiačky do priemeru cca 3 cm. Sú malé, ale chutné. :)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyGr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s červenou kari pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pyGr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, kapusta růžičková, pórek, vejce, jogurt, mléko, pasta kari červená, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu