Kuřecí na červeném kari

Drůbeží maso Doba přípravy: do 30 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: do 30 minut 0 názorů

Suroviny 3 porce

2 ks kuřecích řízků prsních nebo stehenních
1/2 malé brokolice
1 červená paprika
1/2 cukety
1 červená cibule
1 cm čerstvého zázvoru
400 ml kokosového mléka
1 lžička nebo dle chuti červené kari pasty
špetka cukru
sůl dle potřeby
šťáva z 1/2 limetky
2 lžíce olivového oleje
1 lžička solamylu

Postup přípravy receptu

  1. V rozpálené wok pánvi na olivovém oleji opečeme kostky kuřecího masa a osolíme. Přidáme nasekaný zázvor, kari pastu, necháme rozvonět za stálého míchání.

  2. Vložíme červenou cibuli nakrájenou na měsíčky a postupně přidáváme na větší kousky nakrájenou papriku, cuketu a růžičky brokolice.

  3. Promícháme, chvilku restujeme a podlijeme kokosovým mlékem. Přidáme špetku cukru, limetkovou šťávu, dosolíme a dle potřeby zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody.
    Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu Kuřecí na červeném kari

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí na červeném na kari kuřecí na kari kureci na kari paste kuřecí na červeném kari kuře na červeném kari kuřecí kousky na červeném kari kuřeci na černenen na kari kuřecí s červneným na kari kuřecí s kokosovým mlékem na červeném kari kuřecí na červeném curry s kokosovým mlékem kureci maso na cervenem kari kuřecí kousky na červeném na kari kuřecí na červeném kari s s kokosovým mlékem maso cervenem na kari kuřecí maso v červeném kari pt kuřecí na červeném kari kuřecí kousky na červeném kari s kokosovým mlékem, rýže kuřecí maso s červeným na kari kuřecí na červeném curry kuřecí na červeném curry