Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská vepřová játra

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

14. 10. 2020 14:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 041 kJ / 1 444 kcal
Bílkoviny106,18 g
Tuky86,52 g
Vláknina13,16 g
Cholesterol 1,60 g
Sodík 1,97 g
Sůl5,15 g
Sacharidy56,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 2. 2024 09:59

:-)<3:yes::yes: Moc dobře navařeno . :-K

mika59 mika59

15. 10. 2020 21:51

gogyna: Děkujíí..:-K:-K:-K:-K

gogyna gogyna

15. 10. 2020 13:03

Dneska uvařeno k obědu játra jsou výborná.:yes::-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, slanina, sádlo, cibule, česnek, okurky sterilované, hořčice, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, mouka hladká, vývar masový, bobkový list, kmín celý, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Znojemská vepřová játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwnD