Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné brambory mletým masem a Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

30. 7. 2009 22:58

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 412 kJ / 1 294 kcal
Bílkoviny81,55 g
Tuky69,46 g
Vláknina15,16 g
Cholesterol 227 mg
Sodík 2,70 g
Sůl6,75 g
Sacharidy79,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

deda vasla

5. 2. 2013 00:28

Zdravím kuchařinky!!!
Brambory miluji a jidla s nimi spojená také. Náš turist klub POHODA mi za bramboráky dal řád legií, bramborák speciál se vyznačuje tím, že se místo mouky dává díl strouhanky a dle toho co je, tak na jemno krájená slaninka, šunčička né, ta nedá chuť, ale třeba špekáček, kysané bélé drobně krájené zelí ano, atd.. vždy je jich málo. Vasla

calpana

14. 11. 2009 22:44

Mirčo, určitě vyzkoušej, jsem si jistá, že vám bude chutnat!;-) Brambory neloupu, stačí je pořádně očistit kartáčkem. Těším se na tvoje oku vždy lahodící fotky!:-8:-K

mirca75 mirca75

14. 11. 2009 21:28

Dzungilo:-) zrovna se tu probírám recepty na mleté maso a našla jsem tuhle tvou nádheru:-p.Okamžitě ukládám na vyzkoušení! a už se na to moc těším:-p:-p:-p.Posílám boďku č.7 za chuťově nádherné fotky:yes: a a za bezva nafocený postup.Jen mám malý dotaz-brambory po vychladnutí loupeš?-musí se?

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 7. 2009 11:42

No jo, brambůrky, to je věc, člověk by neřekl, kolik se z nich dá udělat dobrůtek:-p:yes::yes:

pipre pipre

31. 7. 2009 09:35

Moc pěkný recept a dobrý nápad, jak zkombinovat běžné jídlo nejen chutně ale i lahodné na pohled. Bodík:yes:

Marta Marta

31. 7. 2009 08:41

pěkný recept:-p:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 7. 2009 08:17

Dzungila:-D:-D:-D Hlavně že ti vyšlo jídlo:-D:yes: Teda jak připravit, tak vyfotit. Já s tím focením taky bojuju a někdy ani nevím, který snímek vybrat, Protože jsou všechny nějak divné:-)) Ale zase raději nějaká fotka, než nic. A tady je důležitý fotopostup, aby každý věděl, jak na to :yes:

dzungila

31. 7. 2009 08:13

Brambory jsou opravdu klasické. Jenom mi nevyšla fotka.:-O:-)

Merylas Merylas (moderátorka)

31. 7. 2009 08:10

Opravdu, moc pěkný recept a vím už teď, že by mi moc chutnalo:-p:yes: A Iljušo, se mi zdá, že ty brambůrky jsou normální, žluté, podle té další fotky v řadě. A viděla jsem už někde jídlo vařené z těch modrých brambor, ale nějak mě to nebere:-))

Iljusa Iljusa

31. 7. 2009 07:51

moc pěkný receptík, jen se zeptám, ty brambory jsou zelené origoš (znám i modré) nebo jen blbě nasvícené :-? Jinak závěrečná fotka mi dělá velké sliny :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné brambory brambory plněné masem pečené brambory s mletým masem pečené brambory plněné mletým masem plněné vařené brambory brambory s hermelinem plněná brambora plněné brambory masem brambory v alobalu s mletým masem bramboráky plněné mletým masem bramborák plněný mletým masem modré brambory jidla z mleteho masa pečené plněné brambory mletým masem dresing ze zakysane smetany brambory s mletým masem maso s hermelínem jídla s mletým masem jídlo s mletým masem dresing na brambory

Suroviny: brambory, sůl, maso mleté, marináda orientální, cibule, paprika sušená sladká, sýr hermelín, jogurt bílý, smetana zakysaná, cibulka, česnek, kapie, kečup sladký, vegeta, šťáva citronová, pepř mletý, zelenina čerstvá, pažitka

TopRecepty.cz

Plněné brambory mletým masem a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLnj