Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 382 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,54 g |
Tuky | 120,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 170,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Moje poznámka
Dort želvička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQY3
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 28 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 32 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 50 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort z rolady,
zelva z rolady,
dort z piškotové rolády,
pudinková šarlota,
roládová želva,
nepečený dort želvička,
nepečený dort želva,
dortová roláda,
roláda želva,
roládový dort,
želvička z rolady,
roládová bomba,
piškotový dort želva,
dort z rolády postup,
marcipánová modelovací hmota,
dort s rolady,
zelva z piskotove rolady,
dort z rolád,
roládová šarlota,
kivi dort
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
olej,
tvaroh měkký,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
želatina prášková,
marmeláda rybízová,
želé dortové,
marcipánová modelovací hmota
Komentáře (26)