Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,69 g |
Tuky | 17,56 g |
Vláknina | 9,03 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 67,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin si každý upraví dle sebe, sníží si množství masa a třeba brambor atp. Do směsi se dá použít i oblíbené koření, místo pórku třeba nějaké bylinky, tohle je takový základ. Použila jsem silikonové kokotky, jelikož se tento materiál rychleji zahřeje. Kdo nemá, tak bych směs připravila ve fólii, přidávám jedno foto pro představu. A ušetříme i mytí nádobí :-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2022 08:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 19 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 25 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 53 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, sýr tvrdý, vejce, pórek, sůl, pepř mletý, brambory
Kuřecí směs se sýrem a pórkem v parním hrnci i s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvrP
1 názor