Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 101 kJ / 3 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,25 g |
| Tuky | 281,71 g |
| Vláknina | 21,48 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 4,61 g |
| Sůl | 10,60 g |
| Sacharidy | 45,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žebra rozdělíme na menší části. Ty dáme do pekáče, osolíme, opepříme, zakápneme olejem, přidáme na měsíčky pokrájenou cibuli, rozebraný česnek, na kostky pokrájenou krkovici, sójovou omáčku a mletou papriku. Směs do masa vmasírujeme a necháme den odležet v lednici. Občas maso otočíme.
Krok 2: Druhý den pečeme při 190°C asi 1,2 hodiny. Před koncem přidáme plátky másla. Podávala jsem s chlebem.
Zveřejněno 12. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebra s uzeným masem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPzg
Moje poznámka
Žebra s uzeným masem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPzg
Nejnovější recepty
Datlové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 17 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 1 hodinou
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 1 hodinou
Vaječný koňak
Vigousek před 2 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 2 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 4 hodinami
Suroviny:
žebra vepřová,
krkovice uzená,
omáčka sojová,
olej řepkový,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
máslo
Komentáře (1)