Suroviny
Porce: 24 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 050 kJ / 4 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,16 g |
| Tuky | 185,19 g |
| Vláknina | 39,10 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 252 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 594,91 g |
Postup přípravy
Stejně uděláme i druhou polovinu těsta nebo pomocí lžíce uděláme 12-15 bochánků, roztáhneme do placičky. Na každou dáme plnou lžičku náplně, zabalíme bochánek a přendáme na plech. Krok 3: Zapneme troubu na 180° C a než se ohřeje, vše připravené na plechu dostatečně nakyne. Rozkvedláme vidličkou v hrnečku vejce a před vložením do trouby trojhránky nebo bochánky potřeme vejcem, kdo chce, může přidat i drobenku, ale není nutná. Pečeme dorůžova cca 15 minut (podle trouby- hlídáme). Hotové necháme vychladnout a lehce poprášíme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 21. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závinové trojhránky nebo bochánky s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owOY
Moje poznámka
Závinové trojhránky nebo bochánky s mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owOY
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
PaveL2002 před 25 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 16 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 16 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
olej,
mléko,
sůl,
kůra citronová,
droždí,
vejce,
mák mletý,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mléko,
kůra citronová,
rum
Komentáře (1)