Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí roštěná
Diviska87 před 17 minutami
Rajčatový protlak
douver před 51 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)
Autore, předesílám, že nemám vůbec nic proti hovězímu z polévky, a klidně s brambory a tatarkou.
Ale pokud bych chtěla vstoupit na web s tímto, tak bych to asi přece jen trochu "vyšperkovala". Něco jako - váleček hovězího prošpikujeme, svážeme potravinovým provázkem a vložíme do studené vody s kořením a morkovými kostmi ( i když pokud chci kvalitní vařené hovězí, tak vkládám do vroucí vody), pomalu vaříme doměkka. Necháme odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme. A k tomu úhledné foto.
Takhle to asi žádné obohacení webu opravdu není.