Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 104 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 10,71 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Srdce, restovanou mrkev, syrovou ředkev, spařenou scezenou cibuli a pokrájené okurky promícháme ve vhodné nádobě, zalijeme zálivkou, pečlivě promísíme a necháme v chladu odležet.
Zveřejněno 2. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s vepřovým srdcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvEW
Moje poznámka
Salát s vepřovým srdcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvEW
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 13 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 7 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 7 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 7 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 8 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 8 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 9 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 10 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
česnek,
mrkev,
ředkev,
cibule,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý,
olej řepkový,
smetana kysaná,
hořčice plnotučná,
sůl,
šťáva citronová,
cukr kokosový,
česnek
Komentáře (2)