Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozpékané bagetky s bylinkovým máslem

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2021 17:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 745 kJ / 3 285 kcal
Bílkoviny71,81 g
Tuky147,37 g
Vláknina30,66 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,07 g
Sacharidy408,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po příchodu hostů nerozmražené bagetky rozpečeme při 180-200°C/20 minut (na posledních 5 minut můžeme alobal roztrhnout). Asi nejvíc chutnají ještě teplé.

Recept z knihy Hrátky s těstem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Klivan

21. 4. 2021 15:18

Neodolal jsem, strčil ruce do mouky a stvořil polotovar na rozpékání. S těstem se pracovalo výborně. Část mouky jsem nahradil celozrnnou. Máslo jsem rozmíchal s pastou z medvědího česneku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, jogurt bílý, cukr, olej, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, máslo, sůl, bylinky, česnek,

TopRecepty.cz

Rozpékané bagetky s bylinkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Xr3