Suroviny
Porce: Podle velikosti nakrájených koousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 859 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,91 g |
Tuky | 81,10 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,77 g |
Sacharidy | 255,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Formu na biskupský chlebíček vymažeme tukem a vysypeme moukou. Troubu zapneme na 200°C. Do mísy dáme jogurt, vejce, sůl, mletý kmín, olej, jedlou sodu a ručním mixerem rozšleháme. Po částech vmícháme mouku a naposledy přidáme semínka.
Krok 2: Vše promícháme, dáme do formy, urovnáme povrch a dáme péct do vyhřáté trouby na 50 minut dozlatova.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový celoznný chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63BL
Moje poznámka
Jogurtový celoznný chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/63BL
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 7 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 9 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 9 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 10 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 10 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 12 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka celozrnná,
vejce,
olej,
soda jedlá,
sůl,
kmín drcený,
semínka lněná
Komentáře (3)