Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,01 g |
Tuky | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vysoké sklenici všechny ingredience rozmixujeme, až vznikne pěna. Podáváme s oplatkou se lžičkou a slámkou k osvěžení zejména při slavnostní příležitosti.
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledové frapé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vom8
Moje poznámka
Ledové frapé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vom8
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 1 hodinou
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 13 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 13 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 2 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 2 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 4 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 5 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 6 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 7 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 7 hodinami
Tématické fráze:
frapé recept,
frapé,
příprava frapé,
recept na frape,
domácí frapé,
příprava ledové kávy,
recept frape,
jak udělat frapé,
připrava frappe,
ledové frappé,
ledová káva recept frapé,
káva frapé recept,
ledové frappé recept,
káva frapé,
jak se dělá frapé,
jak připravit frapé,
ledova kava frape,
recepty frapé,
frape příprava,
banánové frapé
Suroviny:
káva rozpustná,
voda,
zmrzlina vanilková v prášku
Komentáře (1)