Velikonoční nádivka de Luxe
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 476,12 g |
| Tuky | 152,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,63 g |
| Sodík | 9,99 g |
| Sůl | 22,89 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Moje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Nejnovější recepty
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
maso uzené,
kaiserky,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kůra citronová,
máslo,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
popenec,
pampeliška,
kopřivy,
sedmikráska,
libeček
Komentáře (18)
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre
.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!
maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....