Velikonoční nádivka de Luxe
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 476,12 g |
| Tuky | 152,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,63 g |
| Sodík | 9,99 g |
| Sůl | 22,89 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Moje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 8 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát
Kajkajak před 27 minutami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 59 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 1 hodinou
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 1 hodinou
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
Chasti před 2 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 2 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 3 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 3 hodinami
Indická čočka s batáty
micurka před 6 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
maso uzené,
kaiserky,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kůra citronová,
máslo,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
popenec,
pampeliška,
kopřivy,
sedmikráska,
libeček
Komentáře (18)
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre
.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!
maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....