Velikonoční nádivka de Luxe
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 476,12 g |
Tuky | 152,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 9,99 g |
Sůl | 22,89 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Moje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
maso uzené,
kaiserky,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kůra citronová,
máslo,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
popenec,
pampeliška,
kopřivy,
sedmikráska,
libeček
Komentáře (18)
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre
.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!
maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....