Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,78 g |
Tuky | 151,07 g |
Vláknina | 19,10 g |
Cholesterol | 815 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 271,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse smícháme ovesné vločky, mouky, kypřící prášek a cukr, potom přidáme vejce a studené máslo pokrájené na kostičky. Ze všech surovin vypracujeme drobenku.
Krok 2: Náplň si připravíme tak, že smícháme tvaroh s vejcem, mlékem, vanilkovým extraktem a cukrem.
Krok 3: Rebarboru očistíme a nakrájíme cca na 0,5-1 cm velké kousky, jahody přepůlíme a dáme s rebarborou do misky. Promícháme se škrobem a cukrem.
Krok 4: Dortovou formu vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Do formy dáme 2/3 drobenky, na ni dáme tvarohovou náplň, dále rozprostřeme ovocnou směs a posypeme zbytkem drobenky.
Krok 5: Koláč pečeme 30 minut na 180°C. Dokud drobenka nezezlátne.
Zveřejněno 5. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZA06
Moje poznámka
Bezlepkový rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZA06
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 22 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 11 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 12 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 13 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 14 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 15 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 16 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 17 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
mouka rýžová,
moučka kokosová,
cukr třtinový,
máslo,
vejce,
prášek do pečiva,
tvaroh,
mléko,
vejce,
cukr třtinový,
extrakt vanilkový,
cukr vanilkový,
rebarbora,
kompot jahodový,
škrob,
cukr moučkový
Komentáře (2)
Jsem to ale nedovtipa
Peču s rebarborou a čerstvými jahodami 2x týdně (na křehkém těstě předpečeném naslepo)
Škrob používám běžně..., ale tady mi to nedoplo
Děkuji