Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soukenický řízek

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 549 kJ /
2 760 kcal
Bílkoviny125,83 g
Tuky230,87 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 570 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy42,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček umeleme a zalijeme mlékem tak, aby maso bylo potopené. Promícháme a uložíme na noc do lednice. Krok 2: Druhý den slijeme přebytečné mléko, které se nevsáklo a přidáme sůl, pepř česnek a vajíčko. Propracujeme a rukama utvoříme řízky, které obalíme v klasickém trojobalu. Krok 3: Usmažíme na sádle nebo na oleji a necháme okapat na ubrousku. Krok 4: Podáváme s bramborem, ale skvěle chutnají i studené s chlebem.

Zveřejněno 27. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Soukenický řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5m7K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Soukenický řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5m7K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bůček vepřový, mléko, pepř, vejce, česnek, strouhanka, sádlo

Přidat fotografie receptu