Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový nákyp s nivou

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

28. 6. 2021 18:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 765 kJ / 1 139 kcal
Bílkoviny92,35 g
Tuky43,27 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 302 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,00 g
Sacharidy88,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

17. 7. 2021 20:37

Kvety: Moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že Vám chutnalo .

Kvety

17. 7. 2021 18:30

Tak jsem nákyp s nivou vyzkoušela a je opravdu tak dobrý, jak jsem čekala. Udělala jsem jedinou změnu , nedala jsem česnek, ale stejně měl nákyp výbornou, trochu pikantní příchuť díky Nivĕ. Fakt moc dobrý, doporučuji

Kvety

28. 6. 2021 22:29

RubyRom: Moc děkuji, bude to skvělý oběd, už se těším , brambory a niva, to je přesně pro nás :-)

RubyRom RubyRom

28. 6. 2021 22:21

Kvety: děkuji, opravím to. Peču až se udělá nahoře kůrčička. Tak asi půl hodiny.

Kvety

28. 6. 2021 21:02

V postupu nevidím uzené maso, ale jinak je to lákavé, určitě co nejdříve udělám. Prosím , jak dlouho to pečete?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, pepř, majoránka, petrželka, česnek, sýr niva, cibule, sádlo, maso uzené

TopRecepty.cz

Bramborový nákyp s nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AB63