Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 19,47 g |
| Vláknina | 9,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 237,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařenou rýži smícháme s ingrediencemi na salát a dáme vychladit alespoň na hodinu do lednice.
Krok 2: Na pánvi rozpálíme olivový olej, na kterém rychle opečeme celé rajče ze všech stran. Rajče nakrájíme na plátky a podáváme se studeným salátem, zdobeným jarní cibulkou (můžeme použít například pažitku místo cibulky).
Zveřejněno 25. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xgpk
Moje poznámka
Rýžový salát II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xgpk
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 8 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 10 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Suroviny:
rýže,
ocet jablečný,
paprika čerstvá bílá,
cibule červená,
pepř bílý,
cukr,
olivy černé,
petrželka,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
olej olivový,
rajče,
cibulka jarní
Komentáře (3)