Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 12,87 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 38,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Z jemně nasekané čerstvé šalvěje, oleje, česneku a sójové omáčky umícháme marinádu, do které maso naložíme a necháme nejlépe přes noc odležet nebo alespoň na dvě/tři hodiny před dalším zpracováním.
Krok 2: Jablka omyjeme, rozpůlíme a očistíme od jádřinců. Nakrájíme na širší plátky i se slupkou.
Krok 3: Marinované vepřové plátky opečeme z obou stran na oleji dorůžova spolu s cibulkou, přidáme jablka, přilijeme zbývající marinádu a vše krátce podusíme ve vývaru. Jablka se nesmí rozvařit, ale musí být na skus. Podávala jsem s vařenými bramborami.
Zveřejněno 31. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový mls s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOL3
Moje poznámka
Vepřový mls s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOL3
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Suroviny:
kotleta,
jablko,
omáčka sojová,
olej slunečnicový,
sůl,
pepř citronový,
šalvěj,
vývar,
cibule červená
Komentáře (1)