Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené bramborové knedlíky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

20. 9. 2021 09:38

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 872 kJ / 2 599 kcal
Bílkoviny167,84 g
Tuky83,27 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 6,61 g
Sůl14,55 g
Sacharidy279,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do knedlíků můžeme přidat i podušené houby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Yarushka

20. 9. 2021 12:03

Dobry tip na zpracovani zbytku brknedliku. Urcite vyzkouším. ;-)

JanaHl

20. 9. 2021 11:17

To by mi asi chutnalo, až zbydou bramknedlíky, zkusím. Vařím jen pro sebe, takže zbylé knedlíky vždycky nějak upotřebím. Palec hore. (chybí tu).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: knedlík bramborový, pepř, libeček sušený, paprika, cibule, olej, šunka, vejce, sýr nastrouhaný, máslo

TopRecepty.cz

Zapečené bramborové knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vNj5