Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 498 kJ / 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,28 g |
| Tuky | 30,60 g |
| Vláknina | 22,25 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Pridáme na kocky narezanú tekvicu, zalejeme vodou, osolíme a povaríme 5 minút. Krok 2: Kaki nakrájame na kocky. Niekoľko kociek kaki dáme nabok a nakrájame ich na drobučké kocôčky na ozdobu.
Zvyšné vložíme k tekvici a varíme 10 minút.
Potom zeleninu rozmixujeme. Krok 3: Dochutíme kurkumou, paprikou, zázvorom a korením a opäť 5 minút povaríme. Krok 4: Nakoniec vlejeme smotanu, pridáme maslo a necháme prejsť varom. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kocôčkami kaki a lístkom bazalky.
Zveřejněno 6. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvová polévka s kaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyzy
Moje poznámka
Tykvová polévka s kaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyzy
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 1 hodinou
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 1 hodinou
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 8 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Suroviny:
tykev,
kaki,
cibule,
olej,
smetana,
máslo,
zázvor,
kurkuma,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)